Fasírt best of az én konyhámból Nektek . Praktikus kaják, mert ha akarom ebéd, ha akarom vacsora, de még a reggeli szendvicsbe is simán belefér, elvihető, elcsomagolható. Az év bármely szakában elkészíthetőek. Nagyon szeretem őket, a cél pedig, hogy Ti is minél többféle zöldséggel kísérletezzétek ki a kedvenceteket. Állítom, hogy nincs olyan zöldség amiből ne lehetne finomat kreálni és még hús sem kell hozzá.
Tádááám íme az én favoritjaim klikk a képekre a receptekért:
Őt akkor ajánlom ha még véletlenül nem kóstoltátok a csicsókát vaaagy ha már kóstoltátok nyersen, de nem annyira jött be az íze. Na így egy kis darált dióval megbolondítva barátságot köthettek vele. Abszolút szezonja van!
A kettes számú versenyző a káposztás fasírt, ami talán szokatlan, viszont finom csak néhány klassz fűszer kell hozzá és némi szószókával, jelen esetben ajvárral már falatozható is.
Aztán itt egy burgonyás, ami bár krumplipalacsinta néven fut Anne Burrelnek köszönhetően, attól még simán belefér a fasírt kategóriába. Praktikus,mert maradék krumplipüréből is elkészíthető, ráadásul gluténmentes.
Naná, hogy a cukkinis az alap, nem hiányozhat a sorból, kapros öntettel az igazi!
Hűű ő tényleg a zöldségfasírtok királynője. Imádom. Falafel, vagyis csicseriborsó fasírt. Minő véletlen őt is tzatzikivel kívántam meg.
Csak azért is idebiggyesztem a kukoricás lepényt is, hiszen kerek. Szóval fasírt ha mondom. Chiliszósz dukál hozzá.
Rájöttem, hogy hiányzik még egy sütőtökös és egy céklás a sorból, úgyhogy rajta vagyok az ügyön…
Addig is Nektek jó étvágyat ezekhez!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: