Összeválogattam nektek az elmúlt évek kedvenc halételeit, amik a konyhámban készültek, és sikerük volt. Fogalmam sincs, hogy idén melyiket készítem, újítok-e vagy sem, de talán mire megírom ezt a bejegyzés kikristályosodik…
Ezek nem kimondottan nagyobb vendégseregnek készülő fogások, szóval halászlé nem lesz közte és Iglo bácsi halrudacskái is maradtak a boltok fagyasztóiban, viszont rántott hal fronton van néhány jó ötletem. Ezek inkább 2-4 főre könnyen elkészíthető kaják, amit szenteste fogyaszt el az ember, miután délben belakmározott töltött káposztából és már amúgy is kidurran a bejglitől, szóval nem az a cél, hogy hatalmas adagokat kell az asztalra varázsolni.
Klikkeljetek a képre a receptekért!
- Mustáros harcsa zellerpürével és spenótos gombával
2. Fogas Orly módra joghurtos tormás öntettel
3. Tojás-, tej-, és lisztmentes panírban sült hal light Waldorf salátával
4. Lazac, tormás céklás édesburgonyapürével
5. Lazac, almás zelleres salátával gofriágyon
Még több karácsonyi receptet ITT TALÁLTOK!
Kommentek