Pálmafa Project

5 legjobb halétel szentestére

Összeválogattam nektek az elmúlt évek kedvenc halételeit, amik a konyhámban készültek, és sikerük volt. Fogalmam sincs, hogy idén melyiket készítem, újítok-e vagy sem, de talán mire megírom ezt a bejegyzés kikristályosodik…

Ezek nem kimondottan nagyobb vendégseregnek készülő fogások, szóval halászlé nem lesz közte és Iglo bácsi halrudacskái is maradtak a boltok fagyasztóiban, viszont rántott hal fronton van néhány jó ötletem. Ezek inkább 2-4 főre könnyen elkészíthető kaják, amit szenteste fogyaszt el az ember, miután délben belakmározott töltött káposztából és már amúgy is kidurran a bejglitől, szóval nem az a cél, hogy hatalmas adagokat kell az asztalra varázsolni.

Klikkeljetek a képre a receptekért!

  1. Mustáros harcsa zellerpürével és spenótos gombával

2. Fogas Orly módra joghurtos tormás öntettel

3. Tojás-, tej-, és lisztmentes panírban sült hal light Waldorf salátával

4. Lazac, tormás céklás édesburgonyapürével

5. Lazac, almás zelleres salátával gofriágyon

Még több karácsonyi receptet ITT TALÁLTOK!

Címkék: , ,

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!