Ismét játsszunk hétvégén főzőcskézőset! Én ajánlok Nektek ételeket, Ti meg jól elkészítitek! Ronda szürke taknyos idő lesz…állítólag…, úgyhogy izzítsuk a tűzhelyet, kályhát, sparheltet, rezsót, bontsunk egy pohár bort és nyüzsögjünk a konyhában. Vagy csak nézzünk ki a fejünkből, amíg valaki elkészíti helyettünk…
A receptekért klikk a képekre!
Reggel kényeztessétek el magatokat Nigella “krokmöszijő” szendvicsével, egy meleg villásreggelivel, ami akár előző este is előkészíthető, így reggel csak be kell tolni a sütőbe.
Ebédre feltétlenül egyetek egy jó meleg levest. Az egyik kedvencem a kakukkfüves hagymaleves.
A leves után egy jó kis fűszeres töltött padlizsán? Nem csak az Imám ájul el tőle, hanem minden vendég!
A hétvégi desszert legyen mondjuk egyszerű, sütés nélküli csemege, almával, dióval, mákkal, na és persze sütőtökkel.
A vacsora pedig legyen egy könnyed ropogós csemege. Itt az ideje megbarátkozni a csicsókával, ami a répával együtt remek párost alkot.
És hogy a folyadék utánpótlásról se feledkezzünk meg, a boron kívül kortyolgassunk csipkebogyó teát.
Ha tetszett akkor nézzetek be máskor is!:)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: